Hälsningar från svärfars land. Recept lånat från recept.nu
Marinerade haricots verts
250 g haricots verts
½ st rödlök
Vinägrettsås
1 msk vinäger
1,5 msk vatten
1,5 msk olja
1 tsk fransk senap
1 krm svartpeppar från kvarn
1. Blanda samman alla ingredienser till dressingen.
2. Koka bönorna nätt och jämnt mjuka. Skala och finhacka löken. Lägg bönorna i ett djupt fat. Strö löken över. Häll över vinägrettsåsen medan bönorna är varma.
3. Låt salladen stå och dra i 1-2 timmar.
Jag kom hem från jobbet och slängde ihop allt och så åt vi direkt. Fungerade också. Var försiktig med senapen bara.... Blir lätt för starkt med dijonsenap.
tisdag 10 augusti 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Pertarungan Ayam
SvaraRadera