Nu börjar mosträsket på allvar. Hittills har det varit smakportioner av...
- Palsternacka
- Morot
- Gröt (industri) för introduktion av gluten under skydd av amning
- Broccoli
- Potatis
- Sötpotatis
- Majs
- Gröna ärtor
- Havregrynsgröt
- Brödsmulor
HITTA I BLOGGEN
Det råder lite "anarki" i barnmatstipsen. Läs under "barnmatstips"/"mat från X månader" eller använd sökmotorn.
Får jag fråga vilken gröt ni har köpt. Har kollat lite i butiken och bara sett risgröt och havregröt för 4-månaders, men ingen av dessa innehåller väl gluten? Jag vill dessutom gärna köpa ekologiskt, och då känns utbudet än mindre...
SvaraRaderaHej! Kolla in "Mat för små magar" (länklista). Vi kokade råggröt (mer glutenrik än havregryn) till Molly, men nu har vi snöat in oss på havregryn så vi ska damma av rågflingorna igen. Industrigröt eller inte är något som diskuterats. I början gillade inte Molly den så då blev det egenkokat. När vi sedan testade industrigröt igen på resa så gillade Molly så då åt vi det på kvällen = enkelt och en tro om att järnet var säkrat...
SvaraRaderaVi har föresten sempers nu, men tror Hipphipp har en gröt som är eko. De jag har sett här är dock med smaker och jag har velat haft en neutral...
SvaraRaderaJag fixar nog helst egenkokad (eller maken blir det nog för det är han som är grötätar i familjen), men jag trodde att det "skulle" vara industrigröt av någon anledning...
SvaraRadera