fredag 26 mars 2010

Utskitet äppelmos

Jaha, ny dag nya möjligheter!

När jag så fint stolpade upp Mollys hålltider la jag in en brasklapp om att småbarns rutiner oftast bryts just när de blivit rutiner och tur var väl det. Idag vaknade hon kl. 6 och hade inga planer på att somna om. Kl. 8.30 fick vi avbryta grötätandet och sova 1,5 timme istället och jaaa... på den vägen är det.

Själv är jag ett utskitet äppelmos... I förrgår skar jag mig ordentligt i långfingret så jag har inte duschat sedan dess OCH redan då var det dags för en dusch om man säger så. I kväll SKA jag dock fira fredag med en dusch, med plastpåse eller vad det nu får bli för lösning.

För att fortsätta på temat utskitet äppelmos och koppla det till trötthet kan nedanstående händelseförlopp beskriva mitt allmäntillstånd;

När jag gjorde i ordning mellanmål till Molly i förmiddags tog jag fram ett påbörjat granatäpple ur en påse. När jag några sekunder senare ser påsen igen började jag fundera på var påsen kom ifrån. Ytterligare några sekunder (allt för många) senare trillar poletten ned och jag inser att det var den påsen granatäpplet låg i. Det är då jag bestämmer mig för att den här dagen ska jag göra saker i lugn takt.

Annars kanske jag gör så att den fascinerande (!?) Anna Carlsson och hennes debattartikel om sin doktorsavhandling måste byta titel till "Hemmamammorna är livsfarliga för barnen".

Se debattinlägg av denna Anna här Hemmapapporna är livsfarliga för barnen >>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar